Onderwijs afbeelding

Real-time bescherming

Voor artsen, verpleegkundigen, patiënten en bezoekers tegen virussen, pathogenen en allergenen in de lucht.

De gecombineerde effecten van luchtverontreiniging binnen en buiten veroorzaken elk jaar ongeveer zeven miljoen vroegtijdige sterfgevallen, en met een wereldwijde pandemie die elke dag ontelbare meer eist, is de kwaliteit van de lucht die we inademen nergens zo belangrijk als in ziekenhuizen. De lucht hygiënisch schoon houden is cruciaal, niet alleen voor de gezondheid en veiligheid van onze kwetsbare geliefden, maar ook voor hun verzorgers.

Profiteer van eersteklas luchtveiligheid binnenshuis ontworpen voor ziekenhuizen

Ik wil een offerte

Hygiëne eerst

Hygiëne en netheid zijn cruciaal in ziekenhuizen, maar er is weinig aandacht voor de kwaliteit van de binnenlucht. Ontworpen voor medisch gevoelige ruimtes, desinfecteert VIRUSKILLER ™ vervuilde ziekenhuislucht in één enkele luchtdoorgang, waardoor het hygiënisch veilig is.

Veilige binnenlucht

Ziekenhuizen in stedelijke gebieden worden geconfronteerd met een hoge mate van luchtverontreiniging in de buitenlucht, waardoor faciliteiten met giftige luchtverontreinigende stoffen worden vervuild. VIRUSKILLER ™ regelt de luchtstroom in ziekenhuizen en neutraliseert schadelijke gassen en vluchtige organische stoffen om iedereen van schone lucht te voorzien

Patiënt geruststelling

Ziekenhuizen uitrusten met de allernieuwste VIRUSKILLER™ zuivere lucht technologie biedt cruciale geruststelling, het winnen van het vertrouwen van patiënten, hun families en het ziekenhuispersoneel, zodat iedereen zich beschermd voelt in het ziekenhuis.