Onderwijs afbeelding

Real-time bescherming

Voor gasten en personeel tegen virussen en ziekteverwekkers in de lucht

De heropening van bars, cafés en restaurants tijdens een wereldwijde pandemie betekende het behoud van hun levensonderhoud voor velen, terwijl het voor anderen een terugkeer naar de norm betekende. Als een van de zwaarst getroffen industrieën, hebben eet- en drinkgelegenheden grote aantallen klanten, waardoor ze het risico lopen op kruisbesmetting door via de lucht overgedragen ziekten. Nu de kwaliteit van de binnenlucht steeds meer aandacht trekt, is de veiligheid van de binnenlucht in de ruimtes waar we eten, drinken en socializen van vitaal belang.

Profiteer van eersteklas luchtveiligheid binnenshuis voor bars, cafés en restaurants

Ik wil een offerte

Hygiëne eerst

Terwijl restauranttafels en -apparatuur routinematig worden schoongemaakt, moet er meer aandacht worden besteed aan de reinheid van de binnenlucht. VIRUSKILLER™ desinfecteert de lucht om klanten te beschermen tegen ziekteverwekkers in de lucht en beschermt ze tijdens het eten.

Verminder kruisbesmetting

Bars en restaurants hebben te maken met grote aantallen klanten die ziek of asymptomatisch kunnen zijn en mogelijk andere klanten en dinergasten besmetten. VIRUSKILLER™ reinigt de lucht en biedt real-time bescherming tegen virussen en bacteriën in de lucht.

Klant geruststelling

Temidden van de COVID-19-pandemie zijn gasten gerustgesteld te weten dat bars en restaurants als beschermingsmaatregel hebben geïnvesteerd in schone lucht technologie. VIRUSKILLER ™ helpt ervoor te zorgen dat de gezondheid en veiligheid van zowel klanten als personeel wordt beschermd tijdens kwetsbare tijden.