Onderwijs afbeelding

Real-time bescherming

Voor kinderen, leerkrachten en personeel tegen virussen, pathogenen en allergenen in de lucht.

De kwaliteit van de lucht in de ontwikkelde wereld verkeert in een crisis, en nergens zijn de effecten van slechte binnenlucht duidelijker dan bij de gezondheid en ontwikkeling van kinderen in onze scholen, kleuterscholen en crèches. Erger nog is dat ouders, personeel en kinderen tot nu toe geen keus hadden met betrekking tot de kwaliteit van de lucht in de klas. VIRUSKILLER ™ maakt de veiligheid van binnenlucht op scholen net zo eenvoudig als A, B, C.

Ik wil een offerte

Gezond leren

Schoolkinderen zijn vatbaarder voor ziekten en hebben meer lucht nodig voor groei, ontwikkeling en lichamelijke activiteit. VIRUSKILLER™ biedt schone, gezonde lucht aan leerlingen van alle leeftijden en de docenten en personeel die hen ondersteunen.

Verse lucht overal

Veel scholen in stedelijke gebieden hebben te maken met extreme niveaus van binnenluchtvervuiling, wat betekent dat klaslokalen en faciliteiten bezaaid zijn met giftige verontreinigende stoffen. VIRUSKILLER™ regelt de luchtstroom in schoolruimtes en neutraliseert schadelijke gassen en vluchtige organische stoffen.

Veiligere leeromgeving

Slechte ventilatie en vervuilende stoffen binnenshuis kunnen van invloed zijn op de academische resultaten van leerlingen. VIRUSKILLER™ reinigt veilig de lucht en verwijdert ziekteverwekkers in één enkele luchtstroom. Gezonde kinderen betekent betere prestaties en minder ziekteverzuim.