Ouderenzorg

Bescherm degenen van wie u houdt

Bewoners en personeel in verpleeg- en verzorgingshuizen delen in elkaars gezelschap, hun verhalen en vieringen. Ze delen echter ook dezelfde binnenlucht. Omdat het immuunsysteem van ouderen en zieken vaak gecompromitteerd of verzwakt is, is de luchtkwaliteit binnenshuis in verpleeghuizen cruciaal.

Ouderenzorg veilig,
voor de bewoners en de verzorgenden.

Ik wil een offerte

Schone lucht voor iedereen

Als ouderen tot wel 20 uur per dag binnenshuis doorbrengen, missen ze veel van de voordelen van frisse, schone lucht. VIRUSKILLER™ is niet zomaar een luchtreiniger - het levert gezonde lucht aan bejaarde verpleeghuisbewoners die niet gemakkelijk naar buiten kunnen.

Voorkom kruisbesmetting

Met een hoge prevalentie van comorbiditeit lopen ouderen een significant groter risico op COVID-19 en andere levensbedreigende ziekten. VIRUSKILLER™ reinigt veilig de binnenlucht en biedt real-time bescherming tegen virussen en bacteriën in de lucht.

Ademhaling Verlichting

VIRUSKILLER™ verwijdert luchtverontreinigende stoffen, ziekteverwekkers en allergenen binnenshuis en biedt comfort en verlichting aan mensen met allergieën en betere bescherming voor bewoners met acute aandoeningen van de luchtwegen en ziekten.