Over Aercare

Aercare is opgericht in 2020 als divisie binnen Angiocare B.V.

AngioCare is  een onafhankelijke distributeur die al meer dan 40 jaar hoogkwalitatieve en innovatieve medische apparaten levert aan een breed scala van zorgprofessionals en ziekenhuizen in Nederland. Het bedrijf richt zich voornamelijk op cardiovasculaire oplossingen en producten. 

Wij zijn altijd op zoek naar innovatieve oplossingen om onze klanten in staat te stellen hun werk beter uit te kunnen voeren. Zo zijn wij ook in contact gekomen met Radic8 een bedrijf dat zich richt op het desinfecteren van schone lucht. Radic8 is niet nieuw, na de eerste Sars infectie golf in Azie hebben zij in Korea meer dan 300.000 units geïnstalleerd in diverse werkgebieden, inmiddels zijn er al meer dan 400.000 units wereldwijd geplaatst.

Radic8 heeft met zijn unieke Viruskiller™ technologie een bewezen techniek om lucht voor 99,9999% te steriliseren. De technologie is eenvoudig te installeren en is breed inzetbaar, denk aan openbare gebouwen, scholen, winkels, medische instellingen, indoor sportfaciliteiten, kantoren en ook thuis. Eigenlijk overal waar mensen samenkomen en van de schoonste lucht willen kunnen profiteren.

Aercare zal binnen de Benelux de Viruskiller™ technologie naar de markt gaan brengen.

Wij kunnen niet wachten om ook u van schone lucht te kunnen voorzien.

Aercare Logo

Inmiddels zijn er al meer dan 400.000 units wereldwijd geplaatst.